Diensten

GROOT, GROTER, GROOTST

Germabouw kan steigerconstructies realiseren waarvan de omvang in principe onbeperkt is. Tot een hoogte van 24 m worden de steigers opgetrokken uit uitsluitend aluminium onderdelen. Indien nodig of gewenst worden de steigers uitgevoerd in combinatie met trappentorens of doorloopframes. Bij hogere steigers is de onderslag opgebouwd uit stalen steigers. Ook gebouwen die aan een of meer zijden in het water staan, kan Germabouw van een veilige steiger voorzien. Ingeval de steiger niet op de bodem kan steunen, wordt de steiger op een ponton geplaatst en wordt de constructie in de gevel verankerd.

FLEXIBEL EN INVENTIEF

Vooral in de binnensteden gelden vaak beperkingen wat betreft aan/afvoertijden van steigermaterialen. Germabouw beschikt over de flexibiliteit en inventiviteit om de materialen ondanks alle beperkingen op tijd aan te voeren en de steiger op te bouwen.

Als het echt nodig is, zijn onze medewerkers al voor dag en dauw of tijdens het weekend op pad om ervoor te zorgen dat onze klanten tijdig op de steigers aan de slag kunnen.