Steigerverhuur Amsterdam

OVERAL EN ALTIJD VEILIG

Germabouw Steigerverhuur in Amsterdam staal al bijna 20 jaar synoniem voor verhuur, verkoop en montage van veilige stalen en aluminium steigers. Germabouw realiseert steigerconstructies, waarvan de omvang onbeperkt is. Opgetrokken door specialisten van een sterk groeiend en uiterst professioneel geleid bedrijf in Amsterdam. Onze steigers verhuren wij aan vaste aannemers, VvE’s, woningbouwverenigingen en coöperaties en incidenteel aan particulieren. Ons motto is altijd een veilige werkplek op hoogte te creëren

GERMABOUW STEIGERVERHUUR HEEFT EEN COMPLEET AANBOD:
  • Gevelsteigers; voor langere periodes over een brede lengte en hoogte toepasbaar
  • Renovatiesteigers; geschikt voor nieuwbouw– en renovatieprojecten
  • Rolsteigers; licht in gebruik en universeel toepasbaar
  • Daksteigers; gemakkelijk werken aan een schoorsteen of dakkapel
  • Kamersteigers; neemt weinig plaats in en makkelijk vervoerbaar
  • Loopbruggen; voor verschillende doeleinden met handige anti-slipvloeren
  • Tanksteigers; ideaal voor gebieden met beperkte toegang
  • Hangbruginstallaties; hoog rendement door zeer groot verticaal en horizontaal bereik

OVER GERMABOUW

Germabouw is landelijk actief, maar voornamelijk in Amsterdam, en daarmee vaak in het centrum van Amsterdam. Hiermee geven we direct iets van ons specialisme prijs. Want steigers bouwen in de Amsterdamse binnenstad is vrijwel nooit routinewerk. Het vereist inventiviteit, doorzettingsvermogen en vooral ook de wil om voor onze opdrachtgevers onder alle omstandigheden en op elke plaats een veilige steiger te bouwen. En stipt; de kracht van stipt op tijd en altijd je afspraken nakomen. Dat ligt aan het fundament van ons bedrijf. Germabouw is VCA-gecertificeerd en aangesloten bij Bouwend Nederland.

Bij zowel verhuur als verkoop bepalen onze steigerspecialisten samen met u het gebruik en de situatie waarin de steigers  ingezet  zullen worden. Germabouw zoekt binnen de standaard mogelijkheden naar een zo goed mogelijke samenstelling van het materieel. In het geval van industriële – of niet standaard toepassingen is er bij ons de de mogelijkheid om op maat te ontwerpen.